Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Ποιοι παίρνουν "ζεστό" χρήμα από το ΕΣΠΑ - Αναλυτικός οδηγός

 

Του Παναγιώτη Ευθυμιάδη

Μεγάλη ευκαιρία να ενισχυθούν έχουν από Δευτέρα 24/02/2013, περισσότερες από 10.000 μικρομεσαίες επιχειρήσεις μέσω του νέου προγράμματος ΕΣΠΑ.
Οι αιτήσεις ξεκίνησαν και μπορούν να ενισχυθούν επιχειρήσεις του τουρισμού, του εμπορίου, της μεταποίησης και υπηρεσιών.
Το news.gr παρουσιάζει έναν αναλυτικό οδηγό με όλες τις πληροφορίες για το νέο πρόγραμμα με απαντήσεις για το: Πώς θα πάρετε επιπλέον βαθμολογία στο ΕΣΠΑ-Οι κίνδυνοι που θέλουν προσοχή, δίνει ακόμη απαντήσεις στις 20 πιο συχνές ερωτήσεις για το νέο ΕΣΠΑ, αναλύει όλα τα επαγγέλματα της οικοδομής που παίρνουν ζεστό χρήμα από το ΕΣΠΑ, ξεκαθαρίζει με κάθε λεπτομέρεια ποιες δαπάνες χρηματοδοτεί το νέο ΕΣΠΑ. Ακόμη μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά ποιες μικρομεσαίες επιχειρήσεις ενισχύονται από το ΕΣΠΑ, αλλά και όλα τα επαγγέλματα που παίρνουν επιδότηση από το ΕΣΠΑ.
 
Για την συνέχεια του άρθρου ακολουθείστε την ηλεκτρονική διαδρομή : http://www.news.gr/oikonomia/h-tseph-moy/article/44667/poioi-pairnoyn-zesto-hrhma-apo-to-espa-analyti.html?gclid=CMPw7drP57UCFaTMtAodKSAAyQ
                                                                                                                                              news.gr 24/02/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου